Євген Лупаков: П`ять підводних човнів здатні рознести ЧФ Росії в лахміття

Рівень шуму сучасних субмарин менший за той, що дає море. Це робить підводні сили надзвичайно грізними.

Наш флот необхідно поповнити підводними човнами. Так вважає перший заступник голови Союзу офіцерів України Євген Лупаков, повідомляють "Патріоти України".

"Сьогодні рівень шуму підводних човнів менше рівня шуму моря. Тому зараз вони стають найстрашнішою зброєю в морі. Захиститися від них практично неможливо. Ось про що потрібно думати Україні в першу чергу. Якби в України було хоч би п'ять підводних човнів, ми б знищили в труху це лахміття, цей Чорноморський флот, на виході з бази", – сказав він.

На початку минулого року командувач ВМС України Сергій Гайдук повідомив про намір до 2020 року відродити підводні сили, у складі 2 - 4 підводних човнів.

Опублікував: Андрій Коваленко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Бої у Красногорівці: чому місто важливе для оборони, - Снєгирьов

понеділок, 29 квітень 2024, 7:15

За повідомленням Генштабу ЗСУ, за останню добу на Новопавлівському напрямку оборонці продовжують стримувати ворога в районах населених пунктів Красногорівка, Георгіївка, Водяне, Парасковіївка та західніше Побєди Донецької області, де ворог 13 разів нам...

Народні прикмети на 29 квітня: Побажайте сьогодні щось хороше близькій людині та уникайте конфліктів у родині

понеділок, 29 квітень 2024, 7:05

Православна церква України 29 квітня за новим стилем вшановує пам'ять дев'яти Кизицьких мучеників і мученика Іоанна Валаха. За старим стилем у свято сьогодні вшановують мучениць-сестер Агапію, Хіонію та Ірину. Селяни присвячували це свято роботі на діл...